met zijn
tweetjes
plezier voor

vier!

één-op-één
Individueel:

Zit u al een poosje tegen het idee aan te hikken om te gaan bewegen, maar weet u nog niet hoe en wanneer? En doet u dat dan liever niet in een grote groep?

Dan kan een eigen sportmaatje, oftewel een BeweegBuddy, daarin vast de juiste ondersteuning bieden!

Een persoonlijk beweegschema, een gezellige gesprekspartner en in overleg sporten op uw favoriete tijden... het kan allemaal.

gezellig

en 

groepsgewijs

sporten!

groepsverband
Groepen:

Sporten in een groep zorgt voor veel gezelligheid en biedt mogelijkheden om veel sociale contacten op te doen.

BeweegBuddy kan meehelpen in opstarten van een groep, of uw bestaande groep begeleiden en de juiste bewegingsvormen groepsgewijs op locatie aanbieden! 

 

Dit alles gebaseerd op jullie groepswensen en jullie eigen sportplezier!

De ideale

aanvulling

in uw

personeelsbestand!

zzp-werk
Bedrijven / zorginstellingen:

Ziektes / afwezigheid van personeel binnen uw organisatie? Moeite om de personeelsbezetting wekelijks op orde te hebben? Maar geen budget voor contracten op lange termijn?

BeweegBuddy is uiteraard ook in te huren voor het geven van bewegingsactiviteiten binnen uw organisatie.

Ik kom graag in contact met u om de mogelijkheid tot samenwerking te bespreken en zie mijzelf als aanvulling in uw personeelsbestand!

Werkwijze:

Sporten en bewegen heeft voor ieder een eigen doel en een andere betekenis. Ik ben mij  daar sterk van bewust. Daarom hanteert BeweegBuddy de volgende werkwijze:

1.

2.

3.

4.

KENNISMAKEN:
Eerst maak ik altijd kennis met u/jullie. Ik kom graag op locatie bij u langs om mij voor te stellen, kennis te maken en kijken of we een gemeenschappelijke "klik" hebben. Dit is de basis voor een plezierige sportervaring!

DOELEN STELLEN:

Als de "klik"aanwezig is én wij gezamenlijk besloten hebben om te gaan starten, bespreken we samen de doelen die u als persoon/groep of organisatie wilt behalen. Op basis hiervan stel ik een beweegschema samen, oftewel WAT GAAN WE DOEN EN WAAROM?

BEWEGEN!

Daarna gaan wij uiteraard aan de slag! We gaan het beweegschema uitvoeren, dat wil zeggen met veel plezier bewegen! Gezelligheid gaat bij mij hand in hand met het boeken van resultaten!

EVALUEREN:

Tussendoor evalueren we altijd hoe het schema bevonden wordt en de gewenste resultaten ook daadwerkelijk behaald worden. Zo niet, kan ik altijd bijtijds bijsturen en het schema verbeteren!

Locaties:

BeweegBuddy bekijkt per aanvraag wat de geschikte locatie is om de activiteiten uit te voeren. Dit kan op sportlocaties zijn, in de frisse buitenlucht of gewoon bij u thuis.

Dit doe ik uiteraard in goed overleg, want het is belangrijk dat u de mogelijkheid krijgt om te sporten in een voor u veilige omgeving.

Tarieven:

30 euro per sessie (45 min.)

(minimaal 1 training per week)

Beweegt u liever samen met uw partner, vriend of vriendin? 

Dan betaalt u 20 euro per sessie per persoon.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

 

Beweegbuddy rekent 0,29 cent/per km voorrijkosten voor locaties buiten Bunschoten-Spakenburg.

Heeft u interesse in een beweegbuddy, neem dan contact op via het kopje "contact" en u ontvangt zo snel mogelijk reactie.

Bewegen met een Buddy!